Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Дніпрянка Ярослава Могучих переказала мільйон на допомогу тваринам

Дарина Сухоніс

Олімпійська чемпіонка дніпрянка Ярослава Магучіх переказала мільйон гривень з призових грошей зоозахисній організації UAnimals та чотирьом притулкам для тварин: «Пегас», «Сумське товариство захисту тварин», «Безпритульний світ» і «Дніпро Енімалс», передає “Наше Місто”.

«Мій кіт теж із притулку і теж безпородистий, але він найкращий у світі та мій улюблений стрибун. Тож якщо у вас є можливість врятувати тварину — врятуйте!», – зазначила Ярослава

Раніше спортсменка заявила, що також частину призових грошей вона віддасть на потреби ЗСУ і до фонду психологічної підтримки.

Ярослава Магучіх стала третьою легкоатлеткою в історії України, що стала чемпіонкою Олімпійських ігор. Сталось це на Олімпіаді-2024 у Парижі.

Стрибунка у висоту підходила до фіналу Олімпійських ігор у статусі головної фаворитки змагань. Українка у 2023-му тріумфувала на рівні чемпіонатів світу, у 2024 році вдруге поспіль стала чемпіонкою Європи зі стрибків у висоту. А в останньому старті перед Олімпіадою Магучіх побила світовий рекорд – стрибнула на історичні 2.10 метра.

Фото з відкритих джерел

Раніше ми розповідали, як наприкінці минулого століття виглядала Європейська площа у Дніпрі

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: