Skip to content

Вирішив захищати свій дім: історія військового з ТрО Дніпра

Вирішив захищати свій дім: історія військового з ТрО Дніпра

Один із військовослужбовців 128-ї окремої бригади ТрО ЗСУ – Максим. Йому 47 років, і він новобранець, який готується до свого першого пострілу з ручного гранатомета. Колишній успішний сантехнік, він ніколи раніше не тримав зброї в руках. Проте після повномасштабного вторгнення російської армії його життя змінилося назавжди. Історію захисника розповіли у прес-службі 128-ї окремої бригади ТрО, пише «Наше Місто».

Максим працював у Лисичанську і заробив на кілька квартир, впевнено будуючи своє майбутнє. Але з початком війни йому довелося залишити все: і квартири, і майно. Головним завданням було врятувати свою родину. Разом із дружиною та донькою він приїхав до Дніпра, де отримав житло як офіційний біженець.

Однак Максим розумів, що війна – це надовго, і вирішив, що захищати тепер потрібно новий дім. Побачивши в міському транспорті оголошення про набір до 128-ї бригади ТРО, він зателефонував за вказаним номером і вирішив приєднатися до збройних сил.

Наразі Максим пройшов навчання та отримує підготовку у складі 128-ї бригади. Попереду у нього ще кілька тижнів тренувань, де він освоїть всі види зброї, які можуть знадобитися під час бойових дій. Чи хвилюється Максим? Безумовно. Але він упевнений у своїй команді, яка знає, як зупинити ворога і захистити новий дім Максима.

Цей момент, коли полум’я і ракета вириваються з гранатомета, зафіксований на фото – це не просто вдалий кадр, це символ нової сторінки в житті Максима.

Нагадаємо, раніше ми писали: Врятували теля під час мінометних обстрілів: історія бойової медикині з ТрО Дніпра.

Фото: фейсбук-сторінка 128 окрема бригада територіальної оборони ЗСУ.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: