Site icon Наше Місто

У Дніпрі на ЖК «Небо» введено в дію яскраве нічне підсвічування

У Дніпрі на житловому комплексі «Небо» введено в дію яскраве підсвічування

У Дніпрі на житловому комплексі «Небо» введено в дію яскраве підсвічування. Про це пише «Наше місто» з посиланням на фейсбук-сторінку арт-директора фірми «Експолайт» Миколу Каблука.

Житловий комплекс “Небо”, розташований на схилі історичного пагорба в районі Фестивального причалу.

За словами арт-директора, мета освітлення полягала в тому, щоб за допомогою світлових інструментів підсилити природність комплексу, створити атмосферу затишку та відокремленості, сприяючи відпочинку та релаксації відвідувачів.

«Для цього проекту ми створили унікальні світильники від бренду Expolight, які імітують природні тіні від дерев. Кожен світильник розробляється індивідуально з урахуванням особливостей об’єкта. Ми дбаємо про найменші деталі: підбираємо висоту, створюємо спеціальні фільтри, обираємо джерела світла та розробляємо корпус. Приємно усвідомлювати, що все це виробляється в Україні», – розповів Микола Каблука.

Аби уникнути встановлення опор на землі, автори проекту вирішили розмістити світильники на фасаді будівлі. Завдяки спеціальній оптиці та боковому напрямку світла вдалося створити єдиний світловий малюнок на всій площі. Також, весь світ проекту втілено в огорожах, лавках, барних стійках та оригінальних ліхтариках у формі грибів.

Раніше ми писали, у Дніпрі протестували роботу нового яскравого підсвічування на будівлі «The Corner».

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version