Skip to content

Попри війну приділяємо увагу дитячому спорту: Філатов про ремонт спортшколи №2, якій місто знайшло нове приміщення

Попри війну приділяємо увагу дитячому спорту: Філатов про ремонт спортшколи №2, якій місто знайшло нове приміщення

У місті Дніпрі тривають роботи з облаштування нового приміщення для комунального закладу “Дитячо-юнацька спортивна школа № 2”, де займається понад 760 юних спортсменів. Про це повідомив міський голова Борис Філатов, – пише «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.

За кошти міського бюджету проводиться капітальний ремонт приміщення школи та встановлюється новітнє спортивне обладнання. Це дозволить значно покращити умови для проведення тренувань, адже попереднє приміщення було збудоване ще у 1938 році.

«Місто знайшло для цієї дитячої спортивної школи нове приміщення — в новобудові. Ми закінчуємо цей ремонт і вже за декілька тижнів відкриватимемо школу. Повністю придбаємо все нове обладнання. Фактично школа працюватиме «з нуля». Ми дуже пишаємося тим, що під час повномасштабної агресії ми не припиняємо опікуватися нашою малечею та продовжуємо приділяти увагу дитячому спорту», — сказав мер Дніпра Борис Філатов під час огляду перебігу ремонту.

У новому приміщенні спортивної школи на вулиці Ламаній облаштовуються спеціалізовані зони для батутного спорту та хореографії. Для зручності відвідувачів передбачаються окремі санвузли та душові в роздягальнях, а також комфортні кімнати для тренерів. При цьому, особлива увага приділяється створенню безбар’єрного середовища для батьків та інших відвідувачів.

«Дітям, тренерам і навіть батькам буде дуже зручно тренуватися та знаходитися тут. Будуть новенькі батути олімпійського ґатунку — Eurotramp. Сподіваємося, що все в нас буде добре, і вже чекаємо на відкриття нового приміщення», — зауважує директор спортивної школи № 2 Сергій Теодорович.

Нагадаємо, раніше ми писали: Ми повинні продовжувати боротися: Філатов в інтерв’ю газеті The Guardian розповів, як Дніпро переживає виклики війни.

Читайте також: У Дніпрі стартував прийом документів на іменну стипендію активній молоді імені Олександра Поля: який розмір та хто може отримати.

Фото: прес-служба міськради.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: