Skip to content

Війна забирає найкращих: на Сумському напрямку загинув Герой з Дніпропетровщини

Війна забирає найкращих: на Сумському напрямку загинув Герой з Дніпропетровщини

Жорстока війна забирає життя відважних синів і доньок України, що встали на її захист заради нашого мирного майбутнього. Дніпропетровщину знову облетіла трагічна звістка – війна безжально обірвала ще одне життя мешканця Дніпропетровщини – захисника України, Віталія Ковтуна. Про це повідомляє «Наше Місто» з посиланням на фейсбук-сторінку Покровської територіальної громади.

Віталій народився 30 липня 1986 року в смт Покровське, де пройшли його дитинство та юність. З 1992 по 2001 рік він навчався в Покровській школі, а після її закінчення продовжив освіту у ВПУ № 75.

Після навчання чоловік працював продавцем-консультантом у магазині будівельних товарів у рідному Покровському. Віталій завжди вирізнявся добротою, щирістю та ввічливістю, його поради завжди були корисними та кваліфікованими.

У квітні 2024 року він був мобілізований до лав Збройних Сил України.

6 серпня 2024 року Віталій загинув під час героїчного захисту України поблизу села Басівка на Сумщині.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього патріота своєї країни, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього подиху. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

Нагадаємо, раніше ми писали, на Харківщині загинув Герой з Кривого Рогу Михайло Селезньов.

Фото: фейсбук-сторінка Покровська територіальна громада.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: