Site icon Наше Місто

У ДніпроАртСтейдж розпочався великий проєкт до Дня Незалежності України

У ДніпроАртСтейдж розпочався великий проєкт до Дня Незалежності України

ДніпроАртСтейдж запрошує гостей, глядачів та учасників у новий проєкт – АртСтейдж Толока “33-й серпень”. Про це «Нашому місту» повідомила одна з організаторів проєкту Яна Захарова-Куницька.

До 22 серпня на дніпрян чекають чотири концертні програми до Дня Незалежності України. Також відбудеться мистецький проєкт «Україна. 33 роки Свободи». Це комплекс виставок та майстер-класів, що спрямовані на розкриття та популяризацію сучасного дніпровського мистецтва. Програма заходів є мультидисциплінарною, вона охопить різні сфери образотворчого мистецтва, художньої фотографії та скульптури.

Учасники проєкту презентуватимуть свій художній доробок, створений як до повномасштабного вторгнення рф, так і під час війни. Саме тому виставкова програма не має єдиної тематики: всі автори по-своєму прожили, побачили та відчули 33 роки української незалежності.   

Історія сучасної України крізь призму її сучасного візуального мистецтва: від акварелі до скульптури  – головна концепція проєкту «Україна. 33 роки Свободи».  Проєкт також надає можливості для обміну досвідом та навчання для молодих митців та мисткинь в рамках низки майстер-класів провідного дніпровського художника, графіка та скульптора Сергія Алієва-Ковики. Вони відбудуться з 16 по 24 серпня, обрати зручну дату, час та зареєструватися на відповідні заходи можна за посиланням. А 15 серпня о 18.00 відбудеться відкриття одразу двох експозицій проєкту. Адреса  – Крутогорний узвіз, 9.

Фото з відкритих джерел.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Центральній бібліотеці Дніпра відкрилась виставка вишивки.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version