Site icon Наше Місто

У Дніпрі КП «Коменергосервіс» продовжує підготовку до опалювального сезону

У Дніпрі КП «Коменергосервіс» продовжує підготовку до опалювального сезону

Дніпро не гаючи часу розпочав підготовку до наступного опалювального сезону відразу після завершення попереднього. Мета – забезпечити безперебійне теплопостачання в місті. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на міську владу Дніпра.

На житловому масиві Придніпровськ тривають масштабні роботи з оновлення інфраструктури. Зокрема, на вулиці Олександра Данченка, біля будинків з номерами 26, 28 та 30, повністю замінюють старі теплові мережі. Ці комунікації відслужили своє, пропрацювавши понад 30 років. За останні роки їхній стан значно погіршився, що призводило до частих поривів та аварій. Лише за минулу зиму тепловики двічі вимушені були проводити екстрені ремонтні роботи. Зважаючи на критичний стан теплотраси, було прийнято рішення про її повну реконструкцію.

«Ми замінюємо старі, зношені тепломережі загальною протяжністю 620 метрів. Причина заміни – значні тепловтрати та аварійний стан труб, що підтвердилося гідравлічним випробуванням. Нові труби з високоякісних матеріалів будуть прокладені на поверхні на спеціальних чавунних опорах для зручного обслуговування та своєчасного виявлення можливих проблем. Наразі роботи виконані на 30%», – розповів майстер мереж КП «Коменергосервіс» Дніпровської міської ради Павло Стружевський.

На сьогодні КП «Коменергосервіс» готово до опалювального сезону на 67%. Станом на 13 серпня виконані наступні роботи:

Раніше ми писали, у Дніпрі та області перевірили воду на пляжах: що знайшли.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version