Site icon Наше Місто

Куди піти у Дніпрі 13 серпня

Куди піти у Дніпрі 13 серпня

Сьогодні, 13 серпня, Всесвітній день шульги. Віряни вшановують пам’ять святого преподобного Максима Ісповідника. До Нового року залишилося 140 днів. 13 серпня 2024 року — вівторок. 902-й день війни в Україні. Куди піти у Дніпрі сьогодні – дізнавались журналісти “Нашого Міста”.

Вистава “Вій”

Найважче у житті встояти перед спокусою. Та чи завжди покаяння позбавляє кари?… Наймістичніша історія про найпотаємніші та найтемніші куточки людської душі.

Налякати сучасного глядача важко, але… Багатогранна та прониклива гра акторів, моторошні декорації, вражаюча постановка не залишить байдужим жодного глядача і ви не помітите, як мороз пробігає у вас за коміром.

Де і коли: 18:00, у театрі імені Шевченка, вул. Воскресенська, 5, 200-500 грн

Виставка “Квіти просто квітнуть” у кав’ярні “Один. Одинадцять”

Лейтмотивом експозиції є думка про життя та красу, коли навкруги біда та смерть, коли треба жити заради дітей або батьків, або просто заради життя на Землі, бо квіти квітнуть в будь-яку погоду.

Роботи виконані різними авторами в різних техніках та матеріалах: живопис олійний, акрилом, акварель, гуаш, квілінг, фотографія та декоративний розпис.

Де і коли:  : 08:00-20:30 пр. Слобожанський, 70, вхід вільний

Програма “Далекі світи” 

Нічне небо –  погляд у нескінченність. Чи може десь там існувати інопланетне життя? Учені досліджують умови, необхідні для життя, починаючи з планет і супутників нашої Сонячної системи та закінчуючи нещодавно відкритими екзопланетами навколо далеких зірок. Екзопланети тепер відкриваються регулярно – світи, які не лише дуже далекі, а й дивовижні та незнайомі. Які шанси відшукати розумне життям в майбутньому, і як ми можемо його виявити?

Де і коли: 18:30 у Планетарії, Крутогірний узвіз, 10, 170-320 грн

Фото з відкритих джерел

Як ми писали раніше, у Дніпрі відбувся благодійний фестиваль «Літній Етно Двіж»

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version