Site icon Наше Місто

У Дніпрі відбувся благодійний фестиваль «Літній Етно Двіж»: на що збирали гроші

У Дніпрі відбувся благодійний фестиваль «Літній Етно Двіж»: на що збирали гроші

Фестиваль «Літній Етно Двіж»  перетворив Дніпро на центр музичної та культурної активності. Захід зібрав відомих українських артистів, майстрів, спікерів та сотні містян, створивши неповторну атмосферу єдності та благодійності. Головною метою фестивалю стала допомога військовим: усі зібрані кошти підуть на виготовлення протезів для наших Героїв. «Літній Етно Двіж» став справжнім святом і, безсумнівно, закріпиться як гарна традиція в житті міста, – пише «Наше Місто».

9 та 10 серпня Дніпро поринув у вир яскравих емоцій та музики, адже місто стало центром проведення дводенного фестивалю просто неба «Літній Етно Двіж». Захід, що зібрав під одним небом любителів сучасної української музики та культури, став справжнім святом для містян і гостей.

Фестиваль розпочався з виступів популярних українських виконавців, які завітали до Дніпра, щоб подарувати своїм шанувальникам незабутні музичні враження. Відвідувачі мали змогу не лише насолоджуватися музикою, а й опановувати нові навички, поспілкуватися з цікавими людьми та зануритися у світ української культури та традицій.

«Розповіла про наше традиційне вбрання, зокрема про один з найголовніших елементів традиційного вбрання – про сорочку. Тому що ця тема зараз дуже актуальна і важливо, аби люди розуміли, в чому різниця між традиційною і сучасною сорочкою, тому що мода не стоїть на місці. Вже в майбутньому вишиванка буде й надалі розвиватися, й отримувати інші візерунки й орнаменти, і не можна цього прибирати. Це також має важливе місце у нашій культурі», – каже Євгенія Дужик, солістка гурту EtnoGen.

Важливо зазначити, що «Літній Етно Двіж» мав не лише розважальний, але й благодійний характер. Усі зібрані під час фестивалю кошти будуть спрямовані на виготовлення протезів для українських Героїв. Така ініціатива робить фестиваль ще більш значущим, адже кожен учасник зробив свій внесок у допомогу тим, хто захищає нашу країну.

Детальніше про цей незабутній захід у Дніпрі – дивіться у нашому відео.

Нагадаємо, раніше ми писали: У Дніпрі спостерігали веселку без дощу.

Читайте також: Один з найстаріших ТЦ міста: які таємниці приховує ЦУМ у Дніпрі з майже сторічною історією.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Унікальний Дніпро

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version