Site icon Наше Місто

У Дніпрі стартував прийом документів на іменну стипендію активній молоді імені Олександра Поля: який розмір та хто може отримати

У Дніпрі стартував прийом документів на іменну стипендію активній молоді імені Олександра Поля: який розмір та хто може отримати

У Дніпрі стартував прийом документів на конкурс іменної стипендії міського голови для активної молоді імені Олександра Поля. Ця ініціатива була запроваджена Борисом Філатовим, – пише «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.

Як зазначив виконуючий обов’язки директора департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міської ради Сергій Луденський, документи на участь у конкурсі приймають двічі на рік. Другий етап відбору 50 стипендіатів, який охоплює період з лютого по липень 2024 року, розпочався на Міжнародний день молоді, 12 серпня, і триватиме до 2 вересня.

«Іменні стипендії міського голови активній молоді імені Олександра Поля мають право отримати громадяни України віком від 14 до 35 років (молодь), які мешкають у Дніпрі. Вона виплачується тим, хто активно сприяє розвитку  молодіжних ініціатив на місцевому рівні, молодіжного, волонтерського руху, робить внесок у національно-патріотичне виховання молоді. Є окремі категорії для студентів закладів вищої освіти, професійно-технічних навчальних закладів, позашкільної, середньої загальної освіти. А також для громадських або благодійних  організацій та Молодіжної ради Дніпра», — розповів під час брифінгу 12 серпня Сергій Луденський. 

Зміст пакету документів може варіюватися залежно від суб’єкта подання. Проте обов’язковими залишаються такі документи: подання на кандидата; щонайменше два рекомендаційні листи; характеристика з вказанням кількісних та якісних показників його діяльності; копії дипломів або грамот за перемоги в конкурсах, фестивалях, олімпіадах протягом звітного періоду чи за досягнення у громадській або волонтерській діяльності; фото- або відеоматеріали, що підтверджують діяльність за звітний період; завірені підписом копії паспорта та облікової картки платника податків; згода на обробку персональних даних; довідка з банку про наявність банківського рахунку в національній валюті; та контактна інформація для зворотного зв’язку.

«Для ефективного відбору кандидатур на отримання іменної стипендії конкурсна комісія за вмотивованим рішенням може призначати публічну презентацію кандидатів на конкурс з отримання іменної стипендії. Затверджені за результатом відбору кандидатури будуть запрошені на урочисте нагородження, де одержать диплом, який засвідчує факт отримання іменної стипендії. Не вагайтеся, вірте в себе! Можливо, ви дійсно та сама людина, яка може бути заохочена згаданою стипендією! Готуйте і подавайте документи», — підкреслив Сергій Луденський.

Ознайомитися чи уточнити інформацію можна на сторінках згаданого департаменту соцмережах: Фейсбук, Інстаграм.

Комунікація також через пошту департаменту: molod.npv.dmr@gmail.com. 

Документи приймають у друкованому вигляді у департаменті молодіжної політики та національно-патріотичного виховання міської ради за адресою: просп. Дмитра Яворницького, 75.

Стипендія для активної молоді міста, що включає бакалаврів, спеціалістів, магістрів, а також членів громадських об’єднань, громадських або благодійних організацій, складає 14 тисяч гривень. Для студентів технікумів, ліцеїв, коледжів, професійних технічних училищ та учнів шкіл і закладів позашкільної освіти передбачена виплата у розмірі 10 тисяч гривень.

Нагадаємо, раніше ми писали: День молоді: ТОП-5 найцікавіших молодіжних проєктів Дніпра.  

Фото: Фейсбук-сторінка Молодіжного центру Дніпра.

Категорія: Важливо, Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version