Skip to content

Не витримало серце: у лікарні від отриманих на фронті поранень помер Герой з Кривого Рогу

Не витримало серце: у лікарні від отриманих на фронті поранень помер Герой з Кривого Рогу

Безжальна війна забирає найдорожче – життя наших хоробрих захисників та захисниць. Ціною неймовірних зусиль та власного життя вони здобувають перемогу й ведуть Україну до омріяного миру. У фейсбук-сторінці «Рудник “Суха Балка”» повідомили трагічну новину – на загигув військовий Андрій Решетняк, пише «Наше Місто».

Від важкого поранення в лікарні помер Андрій Михайлович Решетняк, працівник криворізького рудника “Суха Балка”.

Більше двадцяти років він трудився на підземних горизонтах “Сухої Балки” підривником. Його знали як організовану, спокійну та порядну людину. Колеги завжди відзначали його доброзичливість і дружелюбність.

На початку цього року Андрій став на захист України. Наприкінці червня, виконуючи бойове завдання біля села Старомайорське на Донеччині, він отримав тяжке поранення. Лікарі в Запоріжжі та Вінниці боролися за його життя, але врятувати його не вдалося. Андрій Михайлович пішов з життя 4 серпня.

«В нашій пам’яті Андрій Михайлович назавжди залишиться відважним воїном і доброю, чуйною людиною», — так згадують його колеги.

Висловлюємо глибокі співчуття, та розділяємо біль втрати разом із родиною померлого захисника. Світла, незгасна пам’ять тобі, Герою, низькій уклін і вічна слава.

Нагадаємо, раніше ми писали, що поблизу Бахмута загинув Герой з Жовтих Вод Сергій Мирченко.

Фото: фейсбук-сторінка «Рудник “Суха Балка”».

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: