Site icon Наше Місто

Став на захист України у листопаді  2021 року: на Донеччині загинув Герой з Кривого Рогу

На війні загинув військовий Леонтій Потьомкін

Жорстока війна, розв’язана росією проти України, безжально збирає найдорожче – життя молодих, мужніх і талановитих людей. На полі бою гинуть кращі сини та доньки нашої нації: мужні воїни, які щиро вірять у вільне та щасливе майбутнє України. У фейсбук-сторінці «АрселорМіттал Кривий Ріг» повідомили трагічну новину – на війні загинув військовий Леонтій Потьомкін, пише «Наше місто».

Життя хороброго захисника обірвалося  19 липня 2024 року біля населеного пункту Часів Яр Бахмутського району Донецької області.

Різальник гарячого металу сортопрокатного цеху № 2 «АрселорМіттал Кривий Ріг» Леонтій Потьомкін вступив до лав захисників України ще до початку повномасштабного вторгнення, у листопаді 2021 року.

Як розповів старший майстер основної виробничої дільниці  стану ДС 250-4 СПЦ-2 Павло Житникович, Леонтій був справжнім патріотом, а також досвідченим і сумлінним працівником.

«Саме на таких працівниках і тримається виробництво, – говорить Павло Житникович. – Леонтій дуже серйозно ставився як до самої роботи, так і до безпеки на робочому місці, завжди ретельно готувався до роботи, що допомагало виконувати виробничі завдання швидко і якісно. Він віддав цеху понад двох десятків років життя. Леонтій Потьомкін був спокійною та врівноваженою людиною, користувався повагою, незаперечним авторитетом у колег. Він завжди піклувався про безпеку, як свою власну, так і тих, хто працював поруч. Не пам’ятаю, щоб Леонтій допустив хоча б незначне порушення правил охорони праці. Він був взірцем для працівників першої технологічної бригади. Страшна звістка для нас усіх. Завжди пам’ятатимемо про нашого Героя».

Висловлюємо щирі співчуття рідним, друзям та колегам загиблого захисника України.

Раніше ми писали, на війні загинув молодший сержант Руслан Єльніков.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version