Skip to content

Іподром, видатні архітектори та дерев’яні сходи: у Дніпрі відбулася прогулянка історичним центром

Ксенія Куземко

«Закохані у місто: дніпровські блукання»

Дніпро, місто з багатою історією, стало сценою захопливої екскурсії, що розпочалася в самому його серці. Супроводжуючи відвідувачів, гідесса розкривала таємниці міста, розповідаючи про видатних архітекторів, які залишили свій слід у його архітектурному образі. Прогулянка старовинними вуличками дозволила зазирнути в атмосферні дворики з дерев’яними сходами, де панував дух минулих епох. Відвідувачі також дізнались про те, що за часів Катеринославу у місті був іподром. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на ДніпроTV.

Ася разом з сином Давидом приїхали на тиждень до Дніпра з Новомосковська. Родина вирішила виділити день на екскурсію «Закохані у місто: дніпровські блукання».

Прогулянка історичним центром міста за авторським маршрутом гідесси Ірини Харченко дозволила відвідувачам відкрити для себе маловідомі факти про архітектуру Дніпра-Катеринослава, насолодитися атмосферою старих двориків та дізнатися про незвичайну історію місцевого іподрому.

Під час екскурсії відвідувачі відвідали стару квартиру в прибутковому будинку, де збереглася неймовірна різнокольорова ліпнина. Тут зображенні грифони, орли та навіть химери.

Цікаво, що за рік у місті організували вже понад 20 таких екскурсій, і кожна з них користується великим попитом. Приєднуйтесь! Запис за телефоном або в Туристичному інформаційному центрі на площі Героїв Майдану.

Раніше ми писали, канатна дорога в Дніпрі: чи є шанс на друге життя.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: