Site icon Наше Місто

“Укрзалізниця” відправила в перший рейс дитячий вагон: що в ньому особливого

"Укрзалізниця" відправила в перший рейс дитячий вагон

Укрзалізниця, спільно з міжнародною організацією ЮНІСЕФ, 8 серпня, запустила перший в Україні дитячий вагон. Цей спеціальний вагон вирушив у свій перший рейс за одним із найдовших та найпопулярніших залізничних маршрутів країни – Харків – Ясіня. Про це повідомляє «Наше місто» на пресслужбу компанії.

Новий дитячий купейний вагон від Укрзалізниці створений спеціально для сімей з дітьми, забезпечуючи комфортні та безпечні умови для подорожі. Особливо цікавим та адаптованим він буде для найменших пасажирів віком до восьми років.

Варто зазначити, що придбати квитки на цей вагон можна виключно через офіційний мобільний застосунок Укрзалізниці, де він чітко відмічений спеціальним маркуванням.

“Під час посадки маленькі пасажири дитячого вагона отримуватимуть спеціальні браслети з зазначенням купе та контактного номера телефону батьків”, — йдеться у повідомленні.

Коридор обладнано інтерактивними плакатами, бізібордами та м’якими поручнями, створюючи безпечне та захоплююче середовище для дітей.

Також в купе є навчально-розважальні матеріали, інструкції для руханки, настільна гра та манеж для найменших пасажирів. Крім того, для дітей встановили збільшений обмежувач верхньої полиці з протиударною накладкою.

Раніше ми писали, диво, яке наповнює світлом душі: Укрзалізниця повернула маленькому пасажиру улюбленого зайця.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version