Site icon Наше Місто

У Дніпропетровські області у липні понад тисяча людей захворіли на COVID-19

В Днепропетровской области в июле более тысячи человек заболели на COVID-19

Епідеміологічна ситуація щодо COVID-19 в Україні в липні 2024 року погіршилася. За даними моніторингу, кількість нових випадків захворювання зросла більш ніж у три рази порівняно з попереднім місяцем. Так, у липні було зафіксовано 8220 випадків захворювання, тоді як у червні – лише 2320. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на пресслужбу Національної служби здоров’я України.

Найбільше пацієнтів з діагностованим COVID-19 у липні діагностовано у:

За даними Дніпропетровського обласного ЦКПХ, з 26 липня по 1 серпня захворюваність на ГРВІ зросла – зареєстровано 4959 випадків, що на 28,4% більше, ніж минулого тижня. 

Серед гострих респіраторних вірусних інфекцій (ГРВІ) у регіоні значну частку складає COVID-19. Зокрема, 8,4% усіх випадків ГРВІ, що становить 418 випадків, пов’язані з коронавірусом. Інтенсивність поширення COVID-19 становить 13,5 випадків на 100 тисяч населення.

Діти до 17 років становлять 12,2% від загальної кількості хворих на COVID-19, що відповідає 51 дитині. У стаціонарах області перебуває 74 пацієнти з COVID-19, що становить 21,7% від усіх госпіталізованих з ГРВІ.

Жодного летального випадку від COVID-19 не зафіксовано.

Раніше ми писали, у Дніпропетровській області лисиця зі сказом нападає на дворових собак.

Також ми писали, у Дніпрі лікарі розповіли, як вберегтися від нового штаму коронавірусу FLiRT.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version