Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Актори грають у покер: Драміком відкриває п’ятий оксамитовий сезон

16 серпня Дніпровський академічний театр драми та комедії відкриє оксамитовий сезон. Про це журналісту «Нашого міста» стало відомо під час пресконференції.

Антон Меженін та Сергій Мазаний

Ми розпочинаємо п’ятий оксамитовий сезон виставою «Шлюбний сезон», – розповів Сергій Мазаний, директор-художній керівник Драмікому.  – Потім глядачі зможуть побачити і ті вистави, які вони вже полюбили, і прем’єри. 24 серпня до нас приїдуть колеги з маріупольського театру, вони покажуть виставу «Віднесені вітром». Всі кошти від купівля квитків підуть на підтримку ЗСУ. Також у оксамитовому сезоні можна буде побачити вистави «Кассандра», «Мадам Рубінштейн», «Тваринні інстинкти».

Драміком планує чимало розіграшів та акцій. Наприклад, до Дня міста. Родзинкою оксамитового сезону буде вистава «Стрип-покер» за п’єсою французького драматурга Жан-П’єра Мартінеса. Він активно підтримує Україну і щиро дивується тому, як під час війни дніпровські режисери та актори можуть плідно працювати та грати вистави.  Ця прем’єра планується у малій залі, де нещодавно були замінені крісла.

Прем’єра вистави «Стрип-покер» відбудеться 20 та 21 вересня, – зазначив Антон Меженін, головний режисер Драмікому та режисер-постановник прем’єрної вистави.  –  Зараз тривають репетиції, ми намагаємось зробити так, щоб дніпровські глядачі відчули легку атмосферу, у якій живуть французи. Вважаємо, що зараз українцям буде цікаво зануритися саме у таку тему. І подивитися на те, яким чином різні питання можна легко вирішити після того, як ми поміняємо своє відношення до них.

Фото автора.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що французький драматург подарував Драмікому свою п’єсу.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: