Skip to content

У Дніпрі на одному з важливих шляхопроводів оновлюють деформаційні шви

У Дніпрі на одному з важливих шляхопроводів оновлюють деформаційні шви

У Дніпрі, для покращення безпеки на дорогах міста, триває ремонт деформаційних швів шляхопроводу. Ремонт проходить на одній з найважливіших артерій міста, – пише «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.

Світлана Літвінова, начальниця управління з благоустрою міста департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради, повідомила, що ремонт цього шляхопроводу не проводився з моменту його зведення. Шви знаходилися в аварійному стані. Минулого року було відремонтовано першу частину, довжиною 120 метрів, і зараз роботи тривають.

Поточний ремонт деформаційних швів планується завершити до листопада цього року.Протяжність швів, які зроблять цьогоріч, сягає 168 метрів.

«Уже готові 84 метри. Використовуємо шви виробництва Німеччини. Це забезпечить захист конструкції від динамічних впливів. Ці шви мають металеві деталі та спеціальний гумовий компенсатор — герметик. Ці деформаційні шви стійкі як до механічних впливів (динаміки чи стирання), так і до перепадів температури. Зможуть прослугувати до 25 років», — зазначив Олег Антонов, представник балансоутримувача мостів міста Дніпра.

Для того, аби зробити якісно один деформаційний шов, потрібно багато часу.

«Розбираємо старе бетонне покриття. Далі улаштовуємо шов у проєктне положення та фіксуємо. Опісля заливаємо високоякісним бетоном. На це потрібно два місяці — щоб узявся матеріал та зафіксувався шов», — додав Олег Антонов.

Щоб роботи на важливій артерії міста виконувались точно за технологією, водіям нагадали про правила.

«Ми просимо водіїв дотримуватись визначеної швидкості під час проїзду по шляхопроводу. Для цього установлені знаки – 40 км/год. Таким чином ми можемо працювати та не перекривати рух повністю», — підсумувала Світлана Літвінова.

Нагадаємо, раніше ми писали: У лікувальних закладах Дніпра продовжують ремонтувати укриття.

Фото: прес-служба міськради.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: