Site icon Наше Місто

Куди піти у Дніпрі 7 серпня

Сьогодні, 7 серпня, День професійного спікера. Віряни вшановують пам’ять святого преподобного мученика Дометія. До Нового року залишилося 146 днів. 7 серпня 2024 року — середа. 896-й день війни в Україні. Куди піти у Дніпрі сьогодні – дізнавались журналісти “Нашого Міста”.

Комедія “Конотопська відьма”

…У темнім лісі чорна хмара,
Там нечиста сила марить.
Ти пройди тим темним лісом…
Ти пройди тим темним лісом…

«Конотопська відьма» – гучна прем єра вистави MODERN THEATRE за однойменною сатирично-фантастичною повістю Григорія Квітки-Основ яненко у постановці Дмитра Рачковського. «… А хто він, той сотник Забрьоха? Так він дурень. Конотопський? Ні, справжній… А Пістряк? Чорт… Теж справжній? А хто його зна…Хіба що відьма…»

Де і коли: 18:00 у театрі імені Шевченка, вул. Воскресенська, 300-500 грн

Виставка робіт учнів Студії “Да!” “Шедеври світового мистецтва очима дітей”

Запрошуємо до Будинку Архітектора Дніпро на дитячу виставку робіт учнів Студії «Да!» «Шедеври світового мистецтва очима дітей». Експозицію можна відвідати по буднях з 10:00 до 19:00 до 31 серпня та на власні очі побачити 29 вільних копій портретів Мони Лізи та Листоноші Жозефа Рулена, виконані дітьми від 7 до 17 років.

Кожна робота впізнавана, але має власний характер – митець завжди вкладає щось від себе. Тому всі портрети різні та неповторні, бо ідея проєкту полягала не відтворити техніку оригіналів полотен Леонардо да Вінчі та Вінсента ван Гога, а доторкнутися до величного.

Де і коли: 10:00-19:00 у Будинку Архітектора, вул. Грушевського, 1, вхід вільний

Всеукраїнська виставка сучасного мистецтва “Практики CONTEMPORARY 2.0” 

Дякуємо всім талановитим та креативним, хто надіслав свої роботи на виставку сучасного мистецтва «Практики CONTEMPORARY 2.0»! Надійшло понад 60 різножанрових творів! Починаємо формувати експозицію та готуємося до відкриття! Є на що подивитися та чому подивуватися!

Де і коли: 17:30 у Будинку мистецтв, вул. Філософська, 23, вхід вільний

Від Землі до Всесвіту

Що ми побачимо, якщо відправимось за межі Сонячної системи? Зірки, яскраві туманності та неймовірну нескінченність галактик. Це приголомшлива подорож у часі та просторі, яка занурить вас у захопливу комбінацію видовищ і звуків Всесвіту, які нам відкрила наука.

Де і коли: 18:30, планетарій Дніпра

Фото з відкритих джерел

Раніше ми розповідали, як упродовж століття змінювався найпопулярніший у Дніпрі маршрут трамваю

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version