Site icon Наше Місто

Двоє синів більше ніколи не побачать батька: поблизу Бахмута загинув Герой з Кривого Рогу

Двоє синів більше ніколи не побачать батька: поблизу Бахмута загинув Герой з Кривого Рогу

Жорстока війна, розв’язана росією проти України, безжально збирає найдорожче – життя молодих, мужніх і талановитих людей. На полі бою гинуть кращі сини та доньки нашої нації: мужні воїни, які щиро вірять у вільне та щасливе майбутнє України. У фейсбук-сторінці «АрселорМіттал Кривий Ріг» повідомили трагічну новину – на війні загинув Олександр Денисенко, – пише «Наше Місто».

22 липня 2024 року під час бойових дій біля населеного пункту Залізне Бахмутського району Донецької області загинув Олександр Денисенко.

У мирному житті Олександр працював водієм БелАЗу в гірничотранспортному цеху гірничого департаменту на «АрселорМіттал Кривий Ріг», де вивозив гірничу масу на великому кар’єрному самоскиді.

Начальник згадує Олександра як досвідчену людину, професіонала своєї справи.

«Олександр був досвідченим водієм, професіоналом своєї справи. Він завжди допомагав своїм колегам та користувався у колективі авторитетом. Керування великою технікою, робота у складних умовах кар’єру потребують від працівників чималої уваги та майстерності. У Олександра Денисенко ці навички були ще й помножені на величезний досвід роботи. Цим досвідом він ділився із молоддю, яка тільки починала свою роботу», – згадує начальник автоколони Дмитро Ципченко.

У чоловіка залишилися дружина та двоє синів.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

Нагадаємо, раніше ми писали, в боях з окупантами загинув Герой з Дніпропетровщини Віталій Вакерина.

Фото: фейсбук-сторінка «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version