Skip to content

Вважався безвісти зниклим майже два роки: на Донецькому напрямку загинув Герой з Дніпропетровщини

Вважався безвісти зниклим майже два роки: на Донецькому напрямку загинув Герой з Дніпропетровщини

Безжалісна війна забирає життя відважних захисників, синів та дочок України, які стоять на захисті країни для збереження нашого мирного майбутнього. Іларіонівська територіальна громада у Фейсбук повідомила про трагічну новину – на війні загинув військовий Євген Мартиросян, – пише «Наше Місто».

Життя мужнього воїна обірвалося у місті Мар’їнка Покровського району Донецької області. Євген загинув під час бойових дій ще в серпні 2022 року, отримавши смертельне поранення. Тривалий час його вважали зниклим безвісти, і тільки нещодавно результати експертизи ДНК підтвердили його загибель.

Після закінчення Іларіонівської середньої школи він обрав професію зварювальника. Євген був турботливим сином, надійним товаришем і людиною з твердою життєвою позицією. У 2014-2015 роках він брав участь у бойових діях в зоні АТО.

З початком повномасштабної агресії Росії проти України в лютому 2022 року Євген, маючи бойовий досвід, добровільно приєднався до лав Збройних сил України 20 квітня, попри протипоказання лікарів. У військовій частині він служив механіком-водієм-електриком гаубічного самохідно-артилерійського дивізіону, проявляючи хоробрість і відвагу.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього Героя нашої країни. Пам’ять про Євгена Мартиросяна житиме в серцях тих, хто його знав та любив.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Бахмутському напрямку загинув Герой з Кривого Рогу Станіслав Леміш. Його двоє синів більше ніколи не обіймуть батька.

Фото: фейсбук-сторінка Іларіонівська ТГ

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: