Skip to content

В Укрзалізниці відреагували на скандал у жіночому купе

В Укрзалізниці відреагували на скандал у жіночому купе

В інтернеті з’явилося відео, де в жіночий вагон поїзда Запоріжжя – Ясіня у Дніпрі сів чоловік і мав намір подорожувати їхати. Пасажирки, обурені його присутністю, вимагали пояснень від провідниці щодо того, як чоловік може перебувати в жіночому вагоні, створеному спеціально для жінок. Натомість провідниця відповіла, що чоловікові продали квиток, і попросила показати, де написано, що чоловік не може тут їхати, – пише «Наше Місто».

Чоловік у свою чергу пропонував незадоволеним жінкам, «які розкудахталися у своєму курнику», «злізати» і купувати квитки на інший потяг або їхати «у вагонетці».

Після скарг на гарячу лінію «Укрзалізниці» чоловіка зрештою вивів начальник поїзда. Представники «Укрзалізниці» заявили, що додаток для продажу квитків чітко попереджає, що місця у жіночих купе призначені виключно для жінок. Чоловік свідомо проігнорував це попередження, і його не мали допускати до вагона, а знайти альтернативне місце в іншому. Також було зауважено, що ситуацію слід було вирішити до посадки, а не після.

Наразі триває внутрішнє розслідування, яке оцінює коректність дій бригади провідників.

Адміністрація наголошує, що провідники зобов’язані перевіряти документи пасажирів і вживати заходів у разі порушень. Жіночі купе створені для безпеки і комфорту жінок, і залізниця просить поважати ці правила.

Нагадаємо, раніше ми писали: В Укрзалізниці прокоментували смерть пасажирки у потязі “Запоріжжя – Ужгород”.

Фото: телеграм-канал ДніпроTV.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: