Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ У Дніпрі комунальники наводять лад на зелених зонах міста

Працівники КП «Міськзеленбуд» проводять прополювальні роботи на Січеславській набережній. Взагалі по місту вони займаються також покосом газонів, рихленням ґрунту, видаленням зайвої порослі, ліквідацією аварійних дерев. Про це повідомляє «Наше місто».

Літо поступово наближається до завершення, але літні роботи з благоустрою зелених зон тривають. Завдяки міським комунальникам наше місто стає красивішим і зеленішим. Дніпрянам це до душі!

– У Дніпрі стало більше зелених насаджень. Місто стало набагато красивішим, – зазначає наш земляк В’ячеслав.

Жіноча бригада КП “Міськзеленбуду” приводить до ладу зелені насадження Січеславської набережної. Дівчата працюють дружно та злагоджено.

 – Сезонні роботи відбуваються кожного тижня, – розповідає Катерина Редька, начальниця виробничої ділянки Правобережна-1 КП “Міськзеленбуд” Дніпровської міськради. – Це прополювальні роботи, полив, видалення сухих гілок. Тут працюють переважно дівчата, а от стрижка живоплоту – це суто чоловіча справа. Взагалі зелені насадження у місті доводять до ладу працівники чотирьох дільниць. Є також аварійні бригади, які ліквідують наслідки негоди.

Раніше ми писали про те, що у Дніпрі продовжують видаляти аварійні дерева та прибирати сміття за заявками містян.

Фото Валерія Кравченка

Категорія: Влада, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: