Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Куди піти у Дніпрі 6 серпня

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Куди піти у Дніпрі 6 серпня - Наше Місто

Сьогодні, 6 серпня, День вдячності працівникам сільського господарства. Віряни вшановують пам’ять Преображення Господнє. До Нового року залишилося 147 днів. 6 серпня 2024 року — вівторок. 895-й день війни в Україні. Куди піти у Дніпрі сьогодні, дізнавались журналісти “Нашого Міста”.

Відвідати нову міні-скульптуру

Куди піти у Дніпрі 6 серпня - Наше Місто

У Дніпрі у рамках проєкту «Відчуй Дніпро» з’явилася шістнадцята мініскульптура. Вона відкрилася 5 серпня, у день пам’яті історика, краєзнавця, вченого Дмитра Яворницького і присвячена цій видатній постаті.

Де і коли: у будь-який час знайти мініскульптуру можна за адресою пл. Шевченка, 5.

Жива планета

Куди піти у Дніпрі 6 серпня - Наше Місто

Екскурсію ведуть фахівці-біологи.

Це захоплююча та пізнавальна подорож у світ тварин, повна приємних відкриттів, нових знайомств та несподіваних зустрічей. А також – рідкісна можливість торкнутися різноманітності світу живої природи.

Під час екскурсій фото та відео зйомка дозволена!

Де і коли: парк Лазаря Глоби, з боку Центрального ринку  10:00 – 20:00
вартість: 150 грн, 2 квитка – 140 грн/люд; 3-9 – 130 грн/люд, від 10 – 80 грн.

Програма “Зоряна колиска: від атомів до життя” 

Куди піти у Дніпрі 6 серпня - Наше Місто

У Всесвіті існує безліч унікальних явищ, про які можна говорити нескінченно. Але, мабуть, найбільше за все у космосі нас цікавлять зорі. Чи це не тому, що ми відчуваємо зв’язок із ними?

В ексклюзивній програмі «Зоряна колиска: від атомів до життя» ми з’ясуємо, які етапи проходить зірка у своїй еволюції, побачимо дивовижні туманності та дізнаємося, що спільного між людьми та зорями. 

Де і коли: 18:30 у Планетарії, Крутогірний узвіз, 10, 170-320 грн

Виставка “Квіти просто квітнуть” 

Куди піти у Дніпрі 6 серпня - Наше Місто

З 11 липня до 1 вересня у кав’ярні «Один. Одинадцять» відкрита до вільного перегляду виставка робіт місцевих митців під назвою «Квіти просто квітнуть».

Лейтмотивом експозиції є думка про життя та красу, коли навкруги біда та смерть, коли треба жити заради дітей або батьків, да і просто заради життя на Землі, бо квіти квітнуть в будь-яку погоду. Роботи виконані різними авторами в різних техніках та матеріалах: живопис олійний, акрилом, акварель, гуаш, квілінг, фотографія та декоративний розпис. Детальніше про авторів та їх творчість наведено за к’юар кодами безпосередньо біля робіт, тож ви маєте можливість познайомитися з ними особисто через соціальні мережі. Всі роботи можливо придбати після виставки за додатковою домовленістю щодо ціни

Куди піти у Дніпрі 6 серпня - Наше Місто

Де і коли: 08:00-20:30 у кав’ярні “Один. Одинадцять”, пр. Слобожанський, 70, вхід вільний, пишіть або телефонуйте 097 361 23 53

Фото з відкритих джерел

Раніше ми розповідали, що  у Дніпрі з’явилась чергова мініскульптура

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: