Site icon Наше Місто

У Дніпрі на ж/м Калинівський добігає кінця ремонт дощової каналізації

У Дніпрі на ж/м Калинівський добігає кінця ремонт дощової каналізації

Пані Ірина, мешканка Дніпра, висловила своє задоволення нещодавнім ремонтом дощової каналізації на вулиці Янтарній. За її словами, дорога вже давно була в жахливому стані через інтенсивний рух транспорту. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на міську владу Дніпра.

Наразі ремонтні роботи перебувають на фінальній стадії. Планується, що вже на цьому тижні буде завершено облаштування дощоприймача.

«Недостатня увага до системи дощової каналізації в радянські часи спричинила проблеми з підтопленнями та пошкодженням дорожнього покриття в нашому місті. Аби вирішити цю проблему раз і назавжди, ми розпочали реконструкцію системи дощоприймачів. Роботи вже активно ведуться. Зокрема, на вулиці Янтарній, 71 вже завершено прокладання 220 метрів нового трубопроводу. Найближчим часом тут планують облаштувати територію та відновити асфальтове покриття. За поточний рік вже виконано половину запланованих робіт», – каже Андрій Олефіренко, начальник ділянки з обслуговування та експлуатації дощоприймальних мереж.

Після кожного ремонту дощової каналізації у Дніпрі обов’язково проводять роботи з благоустрою та асфальтування. Це дозволяє заощадити час співробітникам комунальних підприємств, адже їм не доводиться повертатися на одну й ту саму локацію по декілька разів. У Дніпрі у 2024-му з настанням стійкого тепла вже відремонтовано понад 3 км дощоприймальних мереж.

Раніше ми писали, у Дніпрі на декілька місяців планують перекрити проїзну частину на Вокзальній площі.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version