Skip to content

Сьогодні останній день: Дніпропетровська філія «Газмережі» зробила термінову заяву щодо передачі показників лічильників

Ксенія Куземко

Сьогодні останній день: Дніпропетровська філія «Газмережі» зробила термінову заяву щодо передачі показників лічильників

Дніпропетровська філія «Газмережі» нагадала жителям області про те, що важливо вчасно передавати показання лічильників газу. Потрібно це зробити до 5 серпня включно, пише «Наше місто».

Газорозподільна компанія регіону нагадує споживачам блакитного палива Дніпропетровщини про необхідність вчасно передавати дані приладів обліку газу. Зробити це можна швидко та легко через мультифункціональний особистий кабінет https://my.grmu.com.ua.

Для цього клієнтам Дніпропетровської філії «Газмережі» необхідно бути зареєстрованими в особистому кабінеті. Якщо споживачі газу досі не стали користувачами цього сервісу, це можна зробити за кілька кліків. Щоб зареєструватися, необхідно:

  • ввести номер особового рахунку (складається з 10-ти цифр та починається на 0320) і перші три літери прізвища власника газифікованого помешкання;
  • вказати свою електронну пошту та підтвердити реєстрацію у листі, який прийде на вказаний e-mail;
  • створити пароль для входу в кабінет і запам’ятати його.

Чому важливо передавати показання лічильника з 1 по 5 число щомісяця Оператору ГРМ?

Відповідно до Кодексу ГРС лише Дніпропетровська філія «Газмережі», як Оператор газорозподільних мереж, відповідає за баланс газу в Дніпропетровській області (крім м. Дніпро та м. Кривий Ріг). Усі дані про обсяги споживання, які надходять до компанії, передаються на єдину Інформаційну платформу Оператора ГТС. На їх основі постачальник формує рахунки.

Актуальні показання допомагають правильно вирахувати споживання та уникнути помилок у майбутніх платіжках від компанії-постачальника.

У разі відсутності показань лічильника об’єм споживання визначається газорозподільною компанією згідно з Кодексом ГРС. Тож надсилати незмінні дані необхідно навіть тоді, коли споживач з певних причин не користується блакитним паливом.

Раніше ми писали, у Дніпрі з понеділка відключатимуть водопостачання боржникам.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: