Site icon Наше Місто

Пологи почалися в електропоїзді: на Дніпропетровщині жінка народила п’яту дитину у кареті швидкої

Пологи почалися в електропоїзді: на Дніпропетровщині жінка народила п’яту дитину у кареті швидкої

У Дніпропетровській області вчора, 4 серпня, вагітній стало зле в приміському електропоїзді. Жінка почала народжувати, але до пологового будинку медики доїхати не встигли. Тому фельдшер прийняв пологи прямо в умовах санітарного автомобіля, – пише «Наше Місто» з посиланням на допис медикині Лариси Буданцевої.

Вчора, 4 серпня, о 06:53 до Центральної обласної диспетчерської служби 103 надійшов терміновий виклик від чергового по вокзалу, який повідомив про жінку, що потребує допомоги в приміському електропоїзді. Жінка була вагітна, але детальнішої інформації про її стан не було.

На виклик негайно вирушила бригада Кам’янської станції пункту постійного базування в м. Вільногірськ під керівництвом генерального директора Радія Шевченка.

При прибутті на місце з’ясувалося, що у жінки п’ята вагітність, і в електропоїзді почалися перейми. Оскільки стан пацієнтки був критичним, її терміново транспортували до пологового будинку. На шляху до лікарні розпочалися стрімкі пологи.

Фельдшер проявив високий рівень професіоналізму, і завдяки швидкій реакції на світ з’явилася доношена дівчинка. Після пологів була проведена первинна обробка новонародженої дитини та оброблена пуповина. Щасливий батько тримав дівчинку на руках, а потім мати та дитина були госпіталізовані до 9-го пологового будинку у Кам’янському.

Нагадаємо, раніше ми писали: На Дніпропетровщині 40-річна жінка народила дитину в кареті швидкої.

Читайте також: У Дніпрі в одну з лікарень підкинули шестимісячну дитину: що відомо.

Фото: фейсбук-сторінка Larisa Bydantseva.

Категорія: Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version