Skip to content

Отримала 70% опіків тіла: на Дніпропетровщині  жінка намагалась власноруч загасити пожежу на городі

Ксенія Куземко

Отримала 70% опіків тіла: на Дніпропетровщині жінка намагалась власноруч загасити пожежу на городі

Напередодні до Нікопольської станції екстреної медичної допомоги надійшов терміновий виклик. У одному з сіл Нікопольського району жінка отримала тяжкі опіки під час пожежі на городі. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на фейсбук-сторінку Валентини Марченко.

Бригада екстреної медичної допомоги з села Дмитрівка негайно виїхала на місце події і вже через 9 хвилин була на місці трагедії. Картина, що відкрилася перед медиками, була жахливою: згоріла скирта сіна, а поруч лежала 60-річна жінка з масивними опіками. Вона була вкрай важкому стані.

Фельдшер швидко оцінив масштаби травм і надав першу допомогу: знеболив, обробив опіки спеціальним гелем і переклав постраждалу на ноші. По дорозі до лікарні медики дізналися деталі трагедії. Жінка вирішила спалити сухе листя на городі, але вогонь швидко вийшов з-під контролю, охопивши її одяг і скирту сіна. Сусіди, які почули крики, кинулися на допомогу, але вогонь вже завдав значної шкоди.

У лікарні у постраждалої діагностували опіки 2-3 ступеня, що охопили майже 70% тіла, включаючи обличчя, шию, тулуб і кінцівки. Жінку госпіталізували в реанімаційне відділення.

Бригада екстреної медичної допомоги зробила все можливе для порятунку жінки, продемонструвавши високий професіоналізм і відданість своїй справі. Ця подія є нагадуванням про те, наскільки важливо дотримуватися правил пожежної безпеки, особливо в посушливу погоду.

Раніше ми писали, дніпровські лікарі врятували руку жінці, яка отримала важке поранення під час обстрілів у Бахмуті.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: