Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Куди піти у Дніпрі 5 серпня

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Сьогодні, 5 серпня, Міжнародний день світлофора. Віряни вшановують пам’ять святого мученика Євсигнія. До Нового року залишилося 148 днів. 5 серпня 2024 року — понеділок. 894-й день війни в Україні. Куди піти у Дніпрі сьогодні, дізнавались журналісти “Нашого Міста”.

Космічний круїз

Ексклюзивний повнокупольний фільм виробництва Planetarium Noosphere «Космічний круїз» — це захоплива подорож планетами Сонячної системи!

Незвичайні ландшафти на планетах земної групи, крижана атмосфера віддалених газових гігантів…Не виходячи із Зоряної зали ви відвідаєте Меркурій, Венеру, Марс, Юпітер, Сатурн, Уран, Нептун, Плутон та навіть деякі супутники планет Сонячної системи.

Де і коли: 18:30 у Планетарії, Крутогірний узвіз, 10, 170-320 грн

Довгоніг. Трилер, жахи.

Події розгортаються у 1990-х роках. Коли розслідування низки вбивств зайшло у глухий кут, до розслідування залучають молоду агентку ФБР Лі Харкер (Майка Монро). Добре розвинена інтуїція вже допомагала дівчині у роботі, тож керівництво розраховує на здібності Лі і цього разу. Злочинець, якого вони шукають, діє не один рік. А можливо і не один десяток років. Його мотиви страшні та не зрозумілі на перший погляд. Щоразу на місці злочину він залишає дивні послання. Лише розшифрувавши їх можна буде зупинити чергове вбивство. Агентці ФБР доведеться поринути у світ, який створює своїми діями серійний вбивця.

Трилер «Довгоніг» зняв режисер та сценарист Осгуд Перкінс, який впродовж усієї кар’єри працює над фільмами жахів, драмами та трилерами. Дотримуючись притаманного йому стилю, він створив ще одну моторошну історію. Одну з ведучих ролей виконав Ніколас Кейдж, який знявся у понад 120 фільмах. Для виконавиці головної ролі 31-річної Майки Монро це 33-й повнометражний фільм.

Де і коли: в усіх кінотеатрах Дніпра, 140-260 грн

Прокат Sup-Board та каяків у Bartolomeo

Оренда Sup-Board: 1 година —250 грн, 2 години — 400 грн, 3 години — 500 грн Оренда каяків: 1 година — 350 грн, 2 години — 600 грн, 3 години — 800 грн При бронюванні номеру у готельному комплексі: 1 година аренди Sup-Board безкоштовна на кожного Гостя! 

Де і коли: 9.00-20.00 Bartolomeo. Вул. Набережна Перемоги, 9Б

Фото з відкритих джерел

Раніше ми розповідали, як у Дніпрі за півсторіччя змінювалася одна з улюбленіших зон відпочинку

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: