Site icon Наше Місто

Троє дітей залишилися сиротами: на Запорізькому напрямку загинув Герой з Кривого Рогу

Троє дітей залишилися сиротами: на Запорізькому напрямку загинув Герой з Кривого Рогу

Безжалісна війна забирає найважливіше – життя відважних захисників, синів та дочок України, які стоять на захисті країни для збереження нашого мирного майбутнього. На фейсбук-сторінці «Первинної організації ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» повідомили трагічну новину – на війні загинув військовий Леонтій Потьомкін, – пише «Наше Місто».

Леонтій Потьомкін, досвідчений металург з Кривого Рогу, віддав двадцять років своєму фаху, працюючи різальником гарячого металу на заводі «АрселорМіттал Кривий Ріг».

«Леонтій більше 20 років свого трудового життя віддав нашому цеху – сортопрокатному №2, де весь цей час він працював у нас різальником гарячого металу в першій технологічній бригаді. Він був спокійною, врівноваженою людиною, і це сприяло не тільки повазі до нього серед колег у нашому виробничому колективі, а й добре відбивалося на самій його роботі. Леонтій завжди підходив до неї дуже відповідально, розпочинав її, добре все підготувавши, подбавши про все необхідне, щоб виконати своє завдання без зайвих витрат часу і при цьому з відмінною якістю. Не пам`ятаю, щоб Леонтій міг допустити якісь, навіть незначні,  порушення правил з охорони праці, дотримувався він їх за будь-яких обставин «залізно», так що в цьому відношенні міг бути взірцем для інших працівників. Взагалі, був він дуже надійною людиною, саме надійність я б відзначив, як одну з найбільш примітних рис його характеру. Дуже шкода, що клята війна забирає від нас таких людей – досвідчених професіоналів, на яких, як то кажуть, і тримається виробництво», – сказав розповідає старший майстер основної виробничої дільниці дрібносортного стану №4 СПЦ-2 Павло Житникович.

У 2021 році він підписав контракт зі Збройними силами України і долучився до учасників АТО/ООС на Донбасі, захищаючи незалежність України. Початок повномасштабної ворожої агресії проти України чоловік зустрів вже перебуваючи в лавах захисників України.

Після трьох років служби Леонтій загинув у запеклому бою з ворогом. Його серце зупинилося 19 липня біля населеного пункту Роботине в Запорізькій області.

«На жаль, жорстока війна не щадить і таких мужніх вмотивованих воїнів, незважаючи на весь здобутий ними бойовий досвід. Леонтію Потьомкіну не насудилося пройти крізь її пекло у своє третє фронтове літо: він загинув, відбиваючи разом з побратимами ворожий наступ поблизу населеного пункту Роботине в Запорізькій області», – йдеться у прес-службі організації.

У чоловіка залишилося троє дітей, які стали сиротами, адже два роки назад втратили матір.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього Героя нашої країни. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять.

Нагадаємо, раніше ми писали: Захищав Україну з перших днів війни: у Нікополі провели в останню путь загиблого Героя.

Фото: фейсбук-сторінка Первинна організація ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version