Skip to content

Художниця, спортсменка, піаністка: у Дніпрі 14-річна дівчинка шукає родину

Дитина шукає родину

У Дніпрі 14-річна дівчинка шукає свою сім’ю. Анастасія мріє про тепло родинного вогнища, про надійне плече, на яке можна спертися будь-якої миті. Адже підліткам, як і маленьким дітям, так важливо відчувати себе захищеними та потрібними. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на Департамент соціальної політики Дніпровської міської ради.

Настя дуже охайна, завжди слідкує за своїм зовнішнім виглядом. А ще – ініціативна, добра, залюбки пропонує допомогу та турбується про малюків, граючись з ними, допомагаючи і навчаючи їх малюванню і танцям.

Ця творча і артистична особистість має багато талантів: вона гарно малює (має досвід художньої школи), співає, танцює, захоплюється східною культурою, вивчає мистецтво рухів та самовираження, грає на фортепіано, відвідує гурток з ручної праці, разом з друзями виготовляє патріотичні браслети, оберіги, мотанки для воїнів ЗСУ. Регулярно бере участь у концертах, виставах, конкурсах, зустрічах з волонтерами.

Дитина шукає родину
Дитина шукає родину

Дівчинка небайдужа й до спорту: грає в футбол, волейбол, катається на роликах та скейті. Після закінчення школи має бажання вступити навчатись до художнього коледжу, малювати картини, створювати особисті виставки своїх картин.

-Анастасія понад усе мріє жити в родині, де її будуть любити, поважати, підтримувати її починання, – повідомили представники управління-служби у справах дітей департаменту соціальної політики ДМР. –  Сподіваємося, її дуже скоро знайдуть батьки! А наразі дівчинка перебуває в нашому закладі на повному державному забезпеченні. Їй підійдуть такі сімейні форми виховання, як: опіка, дитячий будинок сімейного типу, прийомна сім’я, усиновлення.

За всіма питаннями звертатися до управління-служби у справах дітей департаменту соціальної політики ДМР 066 973-22-76.

Фото: департамент соцполітики ДМР. Колаж: НМ.

Читайте також: Музика, що об’єднує: дніпровський гурт має фанатів навіть у Південній Америці.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: