Site icon Наше Місто

Захищав Україну з перших днів війни: у Нікополі провели в останню путь загиблого Героя

Загинув військовий Василь Фролов

Жорстока війна безжально забирає життя наших хоробрих захисників. Ціною неймовірних зусиль та власного життя вони здобувають перемогу й ведуть Україну до омріяного миру. Міський голова Нікополя Олександр Саюк повідомив трагічну новину – на війні загинув військовий Василь Фролов, пише «Наше Місто».

«Василь був активним, завзятим хлопцем, займався вітрильний спортом, брав участь у змаганнях. Також мав «золоті руки», опанував кілька будівельних спеціальностей. Мріяв створити власну сім’ю та збудувати гарний будинок. Любив життя, вірив, що найкраще попереду», – йдеться у повідомленні.

До початку повномасштабної війни три роки працював вальцювальником холодного прокату на НПО «Трубосталь». Роботу виконував добре, був відповідальним працівником.

У березні 2022 року Василь був призваний до лав Збройних сил України. Спочатку служив у ПВО, але після проходження навчання, став сапером. Побратими згадують його як хороброго, надійного воїна, який завжди міг допомогти та підтримати в скрутну годину.

27 липня 2024 року під час виконання бойового завдання Василь Фролов загинув.

У солдата залишилися мати та сестра.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким та друзям.

Схиляємо голови у скорботі.

Вічна пам’ять Герою.

Раніше ми писали, на фейсбук-сторінці «АрселорМіттал Кривий Ріг» повідомили трагічну новину – на війні загинув військовий Микола Приставка.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version