Skip to content

У КП «Дніпроводоканал» зробили важливу заяву щодо великих боргів населення

У КП «Дніпроводоканал» зробили важливу заяву щодо великих боргів населення

КП «Дніпроводоканал» повідомляє про критичний рівень заборгованості за послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, який на сьогодні становить 741,2 млн грн. Це створює серйозні труднощі у забезпеченні стабільного функціонування підприємства, у тому числі в проведенні необхідних ремонтних робіт та модернізації обладнання. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на підприємство.

У зв’язку з великою заборгованістю населення, підприємство змушене вжити заходів відповідно до Постанови КМУ № 1405 від 29.12.2023 р. З березня 2024 року запроваджено відключення послуг з централізованого водопостачання для боржників приватного сектору та водовідведення для боржників багатоквартирних будинків.

Включення послуг можливе тільки після повного погашення боргу та додаткової оплати за послугу відключення та підключення.

КП «Дніпроводоканал» закликає мешканців своєчасно оплачувати рахунки за спожиті послуги до 20 числа кожного місяця. У разі виникнення фінансових труднощів, підприємство пропонує укласти договір реструктуризації заборгованості, звернувшись до Центрів абонентських послуг ТОВ «ЄРЦ КП» або до районних абонслужб за адресою, зазначеною на сайті підприємства. Контакти можна знайти за посиланням.  

«КП «Дніпроводоканал» щиро дякує всім, хто попри складні часи, знаходить можливість вчасно сплачувати рахунки за спожиті послуги, а також тим, хто зміг погасити наявну заборгованість повністю, або уклав договір реструктуризації та виконує умови договору. Дякуємо за вашу підтримку та розуміння важливості своєчасної оплати!», – йдеться у пррес-службі підприємства.

У КП «Дніпроводоканал» зробили важливу заяву щодо великих боргів населення

Нагадаємо, раніше ми писали: Залишились лічені дні: у Дніпрі зробили важливу заяву щодо передачі показань електролічильника.

Читайте також: Навчальний рік 2024-2025 в Україні: скільки триватимуть уроки і канікули.

Фото: Володимир Федорищев.

Категорія: Важливо, ЖКГ, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: