Skip to content

У Дніпрі з початку року оновили вже 35 ліфтів

У Дніпрі з початку року оновили вже 35 ліфтів

Наразі у Дніпрі триває оновлення аварійних підіймачів. Ліфтові служби закінчили заміну підйомника у будинку № 15, що на ж/м Тополя-1, – пише «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.

«Ліфт постійно ламався. По кілька разів на місяць могли застрягати люди. Тож він потребував заміни. Я тут проживаю близько 50 років і не пригадую, щоб підіймач ремонтували. Тож ми дуже зраділи та вдячні за оновлення ліфта», — ділиться мешканка Людмила Петрівна.

Оновлення підіймача у будинку № 15 розпочали ще на початку липня, але роботи тривали довше, ніж очікувалось.

Головний інженер ліфтового підприємства Єгор Шевченко повідомив, що постійні відключення світла стали великою перешкодою для їх роботи. Коли електрика була включена, команда працювала з обладнанням, таким як болгарки і зварювальні інструменти.

«А в ті години, коли вимикали світло, робили інші справи, для яких електроенергія не потрібна. Тож ліфт здали трохи пізніше, але зробили все якісно. Тут замінили станцію управління, лебідку, канати, кабіну та інші деталі. Тепер ліфт, якому було понад 35 років, працюватиме справно», — розповів головний інженер ліфтового підприємства Єгор Шевченко.

На сьогодні лише на ж/м Тополя-1 провели вже 15 поточних ремонтів ліфтового обладнання.

Представник департаменту житлового господарства Дніпровської міської ради Єгор Худяков повідомив, що наразі тривають роботи з оновлення ліфтів у п’яти будинках міста. З початку року було відремонтовано 35 ліфтів, хоча дрібні ремонти, такі як заміна троса чи інших деталей, в загальний облік не включаються. Ліфтові компанії, що обслуговують будинки, оперативно виїжджають для усунення таких несправностей. Щодо подальших планів, то їх реалізація залежатиме від фінансування.

Мешканці можуть звертатися на єдину гарячу лінію, щоб залишити свої заявки, за телефонами:

  • +380 (56) 732 12 12,
  • +380 (95) 732 12 12,
  • +380 (96) 732 12 12,
  • +380 (73) 732 12 12.

Нагадаємо, раніше ми писали: У Дніпрі планують оновити Старий квартал у Нагірній частині міста. Фото: прес-служба міськради.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: