Site icon Наше Місто

Син більше ніколи не обійме батька: на Донецькому напрямку загину Герой з Кривого Рогу

Син більше ніколи не обійме батька: на Донецькому напрямку загину Герой з Кривого Рогу

Війна безжально забирає життя наших хоробрих захисників, які ціною власного життя борються за свободу та незалежність України. Вони стоять на захисті країни, аби забезпечити мирне майбутнє для нас і наших дітей. У фейсбук-сторінці «Південний ГЗК» повідомили трагічну новину – на війні загинув військовий Сергій Миронченко, пише «Наше Місто».

Після закінчення школи Сергій продовжив навчання у центрі підготовки і перепідготовки робітничих кадрів, після чого працював штукатуром у будівельному управлінні №1 ПАТ «Криворіжіндустрбуд».

Згодом він пройшов строкову службу, а в 2015 році почав працювати на Південному ГЗК. Сергій був електрослюсарем черговим і займався ремонтом устаткування на дільниці №15.

«Сумлінний при виконанні будь-якого завдання, не звиклий нарікати на труднощі. Через війну так і не встиг призначити Сергія бригадиром», – згадує керівник дільниці Сергій Сікач.

Після свого брата Віталія, який також працював на ПівдГЗК і мав досвід участі в АТО, Сергій приєднався до лав ЗСУ.

Воював на Запорізькому напрямку, де отримав важке поранення. Після лікування та реабілітації він знову повернувся на фронт, тепер вже на Донецький напрямок. Там, під час виконання чергового бойового завдання, Сергій загинув.

У Сергія Миронченка залишилися дружина Лілія та 9-річний син Дмитро.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього Героя нашої країни. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Харківському напрямку загинув Герой з Кривого Рогу Микола Приставка.

Фото: фейсбук-сторінка «Південний ГЗК».

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version