Site icon Наше Місто

Спека, прохолода і дощі з грозами: на вихідних в Україні і Дніпрі очікується контрастна погода

Погода в Україні і Дніпрі 4-5 серяпня 2024 - Наше Місто

За даними синоптика Наталки Діденко, вихідні в Україні будуть досить контрастними за погодою. Очікуються як спекотні сонячні дні, так і прохолодні з опадами, повідомляє «Наше місто» з посиланням на її допис у соцмережах.

Субота, 3 серпня:

Завтра над центральною частиною Європи розляжеться антициклон Julian, над Чорним морем – антициклон Halil (див. карту внизу), а між ними присусідиться невеликий циклончик навіть без імені (позначаються циклони буквою Т, що означає низький атмосферний тиск, відповідно Н – високий, антициклон).

Неділя, 4 серпня:

Скрін з сайту Синоптик

У Дніпрі неділя, 5 серпня, буде значно прохолоднішою, ніж субота. Температура повітря вдень до +24 градусів. З ранку до самого вечора у Дніпрі небо буде вкрите хмарами. Удень очікується дощ. Ввечері він повинен послабшати.

Синоптик Наталка Діденко попереджає про значні перепади атмосферного тиску, що може негативно вплинути на самопочуття людей, особливо тих, хто має проблеми з серцево-судинною системою.

Нагадаємо, раніше ми писали: Підвищений тиск: лікарка з Дніпра розповіла, чому ми реагуємо на зміни погоди і як з цим боротися.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version