Site icon Наше Місто

«На ринку стоїть черга»: Філатов розповів про складнощі придбання обладнання для різних джерел енергії

«На ринку стоїть черга»: Філатов розповів про складнощі придбання обладнання для різних джерел енергії

Українські міста активно готуються до складної зими, розраховуючи на найгірші сценарії. Одним з пріоритетів є створення автономних енергосистем, проте обмежені ресурси ускладнюють цей процес. Про це в інтерв’ю для «РБК-Україна» розповів Борис Філатов, пише «Наше місто».

«Нам допомагають донори, іноземні партнери, відповідальний бізнес. Але стільки обладнання, скільки потрібно нам, його просто немає на ринку. А також немає часу на його виготовлення та встановлення. Ми спілкуємося з постачальниками західного обладнання. Вони просто шоковані. Кажуть: «Ви не можете ставити нам такі строки, бо ми просто не в змозі виготовити це обладнання в такі терміни», — наголосив мер Дніпра Борис Філатов в інтервʼю «РБК Україна».

Нагадаємо, раніше ми писали, Борис Філатов заявив, що міська влада робить все від неї залежне, щоб підготуватися до складної зими 2024-2025. Він також прокоментував ситуацію з колабораціонізмом в Україні і, зокрема, у Дніпрі.

Читайте також: Для Дніпра це 3,2 млрд. грн: Філатов розповів про плани уряду забрати значну частину коштів з місцевих бюджетів у 2025 році

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version