Skip to content

У Дніпропетровській області внаслідок ворожого обстрілу загинули мати та донька

Обстріл Нікополя 1 серпня 2024 - Наше Місто

Сьогодні. 1 серпня, внаслідок чергового російського обстрілу у Нікополі загинули дві мирні жительки – мати та донька. Жінці було 40 років, а її матері сьогодні виповнилося 72, повідомляє «Наше місто» з посиланням на обласну владу.

Як повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак, російські окупанти обстріляли місто десятками снарядів. Окрім загиблих, є один постраждалий – 46-річний чоловік. На щастя, його життя поза небезпекою, і він отримуватиме лікування амбулаторно.

Внаслідок обстрілу було пошкоджено багато житлових будинків, зокрема, кілька багатоповерхівок. В одній з них виникла пожежа на балконі. Також постраждали приватні будинки, пожежна частина, коледж, школа та автобуси.

“Це черговий доказ того, що російські терористи не зупиняються ні перед чим. Вони цілеспрямовано обстрілюють мирні міста, вбиваючи мирних жителів”, – наголосив Сергій Лисак.

На місці події працюють рятувальники, медики та інші служби. Вони надають всю необхідну допомогу постраждалим і ліквідують наслідки обстрілу.

Ця трагедія стала черговим нагадуванням про жахливі наслідки російської агресії проти України. Російські війська щодня обстрілюють українські міста та села, завдаючи руйнувань і забираючи життя мирних людей.

Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким загиблих.

Читайте також: 18 годин чекають на допомогу: 85 людей з Дніпра та Харкова застрягли в полі у Румунії.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: