Skip to content

Назавжди залишиться 23 роки: на Донецькому напрямку загинув Герой з Кам’янського

Назавжди залишиться 23 роки: на Донецькому напрямку загинув Герой з Кам’янського

Війна забирає найважливіше – життя відважних синів і доньок України, що встали на її захист заради нашого мирного майбутнього. Дніпропетровщину знову облетіла трагічна звістка: у міськраді Кам’янського повідомили про трагічну загибель військового Роман Панасенко, – пише «Наше Місто».

Життя захисника обірвалося 25 липня. Роман загинув внаслідок ворожого обстрілу в районі ведення бойових дій поблизу населеного пункту Нью-Йорк, що на Донеччині.

Роман Панасенко народився 8 грудня 2000 року в Кам’янському. Закінчив ПТУ №15 у 2019 році. Відслужив строкову військову службу з 2020 по 2021 роки. Працював у ТОВ «ЛОГІСТИК ЮНІОН». У липні 2022 року став на захист України.

У Романа залишилися мати та дві сестри.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.  

Прощання відбудеться 2 серпня о 09:25 за адресою: вул. Михайла Грушевського, 8. Панахида пройде о 10:00 в Козацькій церкві Пресвятої Покрови ПЦУ (вул. Сергія Слісаренка, 34), поховання – об 11:00 на кладовищі по вул. Романківська.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у ворожому полоні загинув Герой з Кривого Рогу Юрій Решта. Без батька залишилося 7 дітей.

Фото: телеграм-канал Андрія Білоусова.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: