Site icon Наше Місто

Куди піти у Дніпрі в перший день серпня

Куди піти у Дніпрі в перший день серпня - Наше Місто

Сьогодні, 1 серпня, День подруги. Віряни вшановують пам’ять святих мучеників Макавейських. До Нового року залишилося 152 дні. 1 серпня 2024 року — четвер. 890-й день війни в Україні. Куди піти у Дніпрі сьогодні – дізнавались журналісти “Нашого Міста”.

Джазовий Стінг на даху Менори

Запрошуємо вас на велике Триб’ют шоу Стінга – музиканта, що досягнув успіху світового масштабу та подарував слухачам десятки стовідсоткових хітів. Видатний англієць від перших днів війни засудив російську агресію та неодноразово виступав з підтримкою нашій державі, зокрема, у День Незалежності України присвятив їй свій хіт Fragile.

1 серпня ви почуєте улюблені пісні, серед яких будуть Roxanne, Every Breath You Take, Englishman In New York, Shape Of My Heart та інші романтичні та емоційні хіти. Це пісні, які можна слухати вічно. Не пропустіть. Тільки живий звук! Запросіть кохану людину на цей вечір, щоб разом насолоджуватися неймовірною атмосферою концерту на даху Менори. До зустрічі!

Де і коли: 19:00, вуд. Шолом-Алейхема, 4, 450-790 грн

Фільм-концерт “BLACKPINK World Tour [BORN PINK]”

Тур групи BLACKPINK під назвою BORNPINK, який захопив світ, виходить навеликі екрани на честь восьмої річниці колективу! Він зібрав аудиторію у 1,8 мільйони глядачів та побив світові рекордиконцертних турів жіночих груп. Тепер твоя черга відчути енергію живих виступіву кінотеатрах по всьому світу! Крім культових декорацій «Ханок», які зачарували фанів і пресу повсюди, уфільмі ви побачите безпрецедентниймасштаб продакшену, ексклюзивніаранжування хітових пісень BLACKPINK, створені спеціально для цьогоконцерту, і неймовірні виступипідкуполом Гочек у Сеулі, разом із зйомкамизінших міст у світовому турне. Приєднуйся до нас, щоб відчути незабутні моменти. Прем’єра фільмувідбудеться у більш ніж 110 країнах–це вперше для жіночої K-pop групи.

Де і коли: 16:10, 18:30 у Мост-Кіно та Планеті Кіно, 300-400 грн

Виставка “Квіти просто квітнуть”

Детальніше про авторів та їх творчість наведено за к’юар кодами безпосередньо біля робіт, тож ви маєте можливість познайомитися з ними особисто через соцмережі.

Всі роботи можливо придбати після виставки за додатковою домовленістю. Для цього телефонуйте  097 361 23 53

В кав’ярні ви зможете насолодитися ароматною кавою  та вишуканими craft десертами. Приходьте поєднати каву та мистецтво до нашого затишного простору у серці широкого проспекту:

Де і коли: 08:00-20:30 у кав’ярні “Один. Одинадцять”, пр. Слобожанський, 70, вхід вільний

Фото з відкритих джерел

Раніше ми розповідали, як у Дніпрі легендарний ЦУМ змінювався за майже 90 років існування

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version