Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Гарний настрій навіть під час війни: історія підприємиці з Дніпра, яка організовує свята

Дніпровська підприємиця Тетяна Гончаренко вважає, що навіть на війні має бути місце радості та святковому настрою. Її фірма «Час подарунків» організує свято для городян. Про це повідомляє «Наше місто».

Понад два роки триває велика війна з російським агресором. Щодня на фронті гинуть наші мужні захисники. Ворог завдає ракетних ударів і атакує безпілотниками. Чи до свят тут?

Фото із архиву Тетяни

– У нашому невеликому колективі працюють лише три людини, – розповідає підприємиця. — Ми організовуємо святкові заходи. Сьогодні вони дуже потрібні. Гарний настрій та оптимізм необхідні всім. Намагаємося, у воєнних умовах вселяти в людей надії. Нині, незважаючи на війну і скруту, громади знаходять кошти, щоб привітати земляків. Ювілеї, весілля, спортивні та творчі перемоги ніхто ж не скасовував. Нехай радість продовжить життя всім нам!

Тетяна зазначила, що сьогодні дівчата нерідко хочуть передати святковий привіт своїм хлопцям і підприємці із задоволенням виконують їхні прохання.

Фото із архива Тетяни

– Ми робимо красиві бокси з подарунковими наборами – шоколадом ручної роботи, листівками-валентинками, різними сувенірами, продовжує розповідь співрозмовниця. – Готуємо такі подарункові набори з любов’ю, адже вони піднімають настрій нашим героям.

До речі, сама Тетяна Гончаренко – дівчина-свято:  усміхнена та привітна. Її не налякав навіть нещодавній ракетний «приліт».

– 8 липня нашій фірмі теж дісталося – вибиті вікна, двері, – розповідає дніпрянка. – На щастя, ніхто не постраждав.  Але ми все відновимо і виправимо. Працюємо і будемо працювати!

Раніше ми писали про те, що в Україні масово закриваються ФОПи.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: