Site icon Наше Місто

Двоє синів більше ніколи не обіймуть батька: на Бахмутському напрямку загинув Герой з Кривого Рогу

Двоє синів більше ніколи не обіймуть батька: на Бахмутському напрямку загинув Герой з Кривого Рогу

Безжалісна війна забирає життя відважних захисників, синів та дочок України, які стоять на захисті країни для збереження нашого мирного майбутнього. На фейсбук-сторінці «Рудник “Суха Балка”» повідомили трагічну новину – на війні загинув військовий Станіслав Леміш, пише «Наше Місто».

Життя мужнього захисника обірвалося у липні цього року. Станіслав загинув поблизу Бахмута від важного поранення.

Станіслав обрав шахтарську професію 25 років тому, а з 2021 року працював на руднику Суха Балка. Колеги на дільниці № 26 згадують його як надійного товариша, який завжди виконував роботу сумлінно і якісно.

У квітні 2024 року Станіслава Леміша призвали до лав ЗСУ. Після навчання він був зарахований до 93-ї Окремої механізованої бригади «Холодний Яр» як помічник гранатометника, де служив до свого останнього бою.

Станіслав був Почесним донором України та отримав нагрудний знак «За заслуги перед містом» III ступеня.

У чоловіка залишилися дружина і двоє синів. Дружина Тетяна згадує свого чоловіка як чуйну і добру людину, люблячого батька, який був великою опорою для рідних. Вона каже, що Станіслав завжди допомагав іншим, навіть на шкоду собі.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього Героя нашої країни. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на війні загинув 27-річний бойовий медик з Кривого Рогу Костянтин Арапов. Він повернувся з-за кордону, аби стати на захист країни.

Фото: Рудник “Суха Балка”.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version