Skip to content

Без батька залишилося 7 дітей: у ворожому полоні загинув Герой з Кривого Рогу

Без батька залишилося 7 дітей: у ворожому полоні загинув Герой з Кривого Рогу

Жорстока війна безжально забирає життя наших хоробрих захисників, які ціною власного життя борються за свободу та незалежність України. Вони стоять на захисті країни, аби забезпечити мирне майбутнє для нас і наших дітей. Сумна звістка охопила Дніпропетровщину – у російському полоні загинув військовий Юрій Решта, – пише «Наше Місто» з посиланням на «Свої. Кривий Ріг».  

Життя 47-річного українського воїна Юрія Решти обірвалося у російському полоні. Він захищав Маріуполь. Російські окупанти застосували до нього катування і зрештою розстріляли.

Лише зараз рідні та близькі, серед яких семеро дітей захисника, змогли гідно провести його в останню путь.

Юрій Георгійович став на захист України у перший же день повномасштабного російського вторгнення. Він перебував на «Азовсталі», після чого потрапив у полон.

Колишня дружина захисника також потрапила в заручники, але згодом повернулася в Україну під час одного з обмінів полоненими. Вона повідомила рідних Юрія, що він живий. На жаль, шахраї скористалися цією ситуацією, намагаючись виманити гроші у родичів воїна за “голос тата” та пропонували купити його документи.

«Потрапив у ворожий полон, де йому довелося пройти катування й знущання. На жаль, вижити у протистоянні з убивцями Юрію не вдалося. Нещодавно рідним передали його тіло», – пише видання «Рудана».

Відомо, що тіло злочинці передали з трьома кульовими пораненнями в грудях та одним – у голові.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього Героя нашої країни.  Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в бою загинув Герой з Кривого Рогу Дмитро Коротуненко.

Фото: Видання «Свої. Кривий Ріг»

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: