Skip to content

Війна забирає найкращих: в бою загинув Герой з Кривого Рогу

Війна забирає найкращих: в бою загинув Герой з Кривого Рогу

Жорстока війна забирає життя відважних синів і доньок України, що встали на її захист заради нашого мирного майбутнього. Дніпропетровщину облетіла трагічна звістка – на війні загинув військовий Дмитро Коротуненко, – пише «Наше Місто» з посиланням на фейсбук-сторінку Украерорух/UkSATSE.

26 липня під час виконання бойового завдання загинув Герой з Кривого Рогу Дмитро Коротуненко.

У мирному житті Дмитро був інженером з радіонавігації та радіолокації, а також головою профспілки працівників зв’язку, навігації та спостереження органу AFIS Кривий Ріг.

Після закінчення Криворізького авіаційного коледжу у 1997 році, Дмитро почав працювати в Украерорусі на посаді техніка з радіонавігації та радіолокації. Він обслуговував обладнання, яке забезпечує посадку літаків на аеродромі Кривий Ріг.

У 2001 році він створив профспілку працівників радіотехнічного забезпечення польотів та зв’язку.

У 2004 році Дмитро заочно закінчив Харківський національний університет радіоелектроніки, став інженером з радіонавігації, радіолокації та зв’язку, та керівником чергової зміни Криворізької служби обслуговування повітряного руху України.

Коли почалася широкомасштабна війна, Дмитро на залишився осторонь. Вже у квітні 2022 року чоловік приєднався до Національної гвардії України.

«Доброзичливий, життєрадісний у житті, прекрасний фахівець, турботливий чоловік та батько двох доньок. Таким був Дмитро. Його трагічна загибель –  велике горе для родини, тяжка  втрата для колективу та  підприємства в цілому!», – йдеться у фейсбук-сторінці

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього патріота своєї країни, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього подиху. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Запоріжжі внаслідок атаки ворожого дрону загинув Герой з Кам’янського Дмитро Дзьоба.

Фото: фейсбук-сторінка Украерорух/UkSATSE.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: