Skip to content

У Дніпрі у дворі багатоповерхівки розквітнув кактус, який викинули на смітник

У Дніпрі у дворі багатоповерхівки розквітнув кактус, який викинули на смітник

Місцева мешканка Тетяна стала героїнею маленького дива. Як повідомив у своєму дописі на Фейсбук Олександр Китайгородський, Тетяна врятувала кактус від загибелі, коли хтось викинув його на смітник, – пише «Наше Місто» з посиланням на фейсбук-сторінку «Победа 1 – 6. Днепр».

Тетяна – талановита садівниця, яка створила дивовижну красу у палісаднику у дворі біля будинку. Окрім того, їй вдалося зробити справжнє диво – вона подарувала друге життя кактусу, який хтось безжально викинув на смітник.

Тетяна посадила його у клумбі та доглядали, аби ця невеличка рослина виросла і зміцніла.

Жінка поїхала з дому на декілька тижнів, а коли повернулася, її чекала справжня краса – кактус зацвів, розкривши свої пелюстки, ніби вітаючи свою рятівницю.

«Вона врятувала цей кактус від загибелі цієї весни. Хтось його викинув на смітник. Так от, Тетяна на пару тижнів від’їхала з дому. І саме сьогодні повертається додому у двір Тетяна – його рятівник. І кактус вирішив її так зустріти і розквітнути саме сьогодні… Збіг? Не думаю», – розповів мешканець Дніпра.

Фото: фейсбук-сторінка «Победа 1 – 6. Днепр».

Тепер маленький, але надзвичайно гарний кактус росте та квітує у Дніпрі на вулиці Героїв 32. Автори допису запрошують подивитися на це диво.

Нагадаємо, раніше ми писали: Замість пустиря – квітник: дружина військового у Дніпрі перетворила занедбану ділянку на гарну клумбу. Читайте також: Важко, але подобається: як мешканка Дніпра керує рухом цілого трамвайного маршруту

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Фотогалерея

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: