Site icon Наше Місто

Мати 18-річного підозрюваного дніпрянина прокоментувала деталі вбивства Ірини Фаріон

Мати 18-річного підозрюваного дніпрянина прокоментувала деталі вбивства Ірини Фаріон

У Дніпрі журналісти ДніпроTV зв’язалися із матір’ю хлопця, якого наразі підозрюють у вбивстві мовознавиці Ірини Фаріон. Жінка розповіла подроби інциденту, – пише «Наше Місто» з посиланням на телеграм телеканалу.

Олена Зінченко, мати 18-річного В’ячеслава – підозрюваного у скоєнні вбивства, розповіла журналістам, що не бачила сина з моменту його затримання в Дніпрі — лише по телевізору під час судового засідання з обрання запобіжного заходу. Зустрітися з ним їй не дозволили.

За словами Олени Зінченко, коли стався замах на Фаріон, її син дійсно подорожував містами західної України і зустрічався з друзями.

«Він десь за тиждень за поїздки три рази відвідав різні міста на Західній Україні. Тобто він і в Тернопіль, і у Львів їздив. Він списувався з друзями і міняв місто. Бо хтось не міг приїхати у Львів і так далі. Я не знаю всіх обставин, але він дійсно міняв. А коли я приїхала у Тернопіль – зателефонувала йому. Він тоді сказав, що він у Львові», – сказала мати підозрюваного В’ячеслава Зінченка.

«Насправді я була вдома, але мене виманили, виманили обманним путем, шляхом з дому. І забрали потім ключі», — розповіла вона в інтерв’ю.

Пані Олена пригадала день, коли в її квартиру увірвалися з обшуком, та описала всі обставини. Вона також поділилася, що впевнена у невинуватості сина: не впізнала його на фотографіях, що поширювала поліція.

Для довідки

Нагадаємо, 19 липня у Львові по вулиці Масарика невідомий здійснив постріл вогнепальною зброєю у скроню жінки. Ірину Фаріон терміново доставили у лікарню та почали боротися за її життя. На жаль, того ж дня, через деякий час, жінка померла.

22 липня сотні людей зібралися у Львові, аби провести відому мовознавицю та політикесу в останню путь. Прощання з жінкою відбулося у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра та Павла. Українці принесли квіти і плакати з відомими цитатами Фаріон

Повідомлялося, що підозрюваний готувався до вбивства громадської діячки щонайменше два місяці. Такий висновок слідство робить через панаму, яка на ньому на фото. Він її придбав у травні цьогоріч.

26 липня затриманому у справі про вбивство Ірини Фаріон оголосили підозру.

Фото: з відкритих джерел.

Категорія: Кримінал, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version