Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Як цікаво провести вечір 31 липня у Дніпрі

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Сьогодні, 31 липня, Міжнародний день вшанування рятувальників. Віряни вшановують пам’ять святого праведного Євдокима. До Нового року залишилося 153 дні. 31 липня 2024 року — середа. 889-й день війни в Україні. Куди піти у Дніпрі 31 липня, дізнавались журналісти “Нашого Міста”.

Концерт “BLACKPINK World Tour [BORN PINK]”

Тур групи BLACKPINK під назвою BORN PINK, який захопив світ, виходить на великі екрани на честь восьмої річниці колективу!

Він зібрав аудиторію у 1,8 мільйони глядачів та побив світові рекорди концертних турів жіночих груп. Тепер твоя черга відчути енергію живих виступів у кінотеатрах по всьому світу!

Крім культових декорацій «Ханок», які зачарували фанів і пресу повсюди, у фільмі ви побачите безпрецедентний масштаб продакшену, ексклюзивні аранжування хітових пісень BLACKPINK, створені спеціально для цього концерту, і неймовірні виступи під куполом Гочек у Сеулі, разом із зйомками з інших міст у світовому турне.

Приєднуйся до нас, щоб відчути незабутні моменти. Прем’єра фільму відбудеться у більш ніж 110 країнах – це вперше для жіночої K-pop групи.

Де і коли: 18:30 у Планеті Кіно, Незалежності, 36, 300-400 грн

Політ в аеротрубі у Kava

Політ в аеротрубі у Дніпрі – це можливість подолати всі свої страхи висоти, отримати багато адреналіну та задоволення. Це мобільний вертикальний тренажер, який допомагає повноцінно відтворити політ. Саме тут можна відчути незабутній екстрим самому або подарувати рідним.

Це найбезпечніший спосіб випробувати на собі ефект вільного падіння. Щасливчик отримає море яскравих емоцій та цікавих вражень. FlyTime – це довгоочікувана аеротруба в Дніпрі, одна з найкращих труб в Україні.

Де і коли: Клуб активного відпочинку, пл. Троїцька, 3, з будь-яких питань пишіть / дзвоніть 0962728040 (ViberTelegram), від 700 грн/2хв для дитини, від 800 грн/2хв для дорослого (від 13 років)

Зоряна колиска: від атомів до життя

У Всесвіті існує безліч унікальних явищ, про які можна говорити нескінченно. Але, мабуть, найбільше за все у космосі нас цікавлять зорі. Чи це не тому, що ми відчуваємо зв’язок із ними?

В ексклюзивній програмі «Зоряна колиска: від атомів до життя» ми з’ясуємо, які етапи проходить зірка у своїй еволюції, побачимо дивовижні туманності та дізнаємося, що спільного між людьми та зорями. 

Де і коли: 18:30 у Планетарії, Крутогірний узвіз, 10, 170-320 грн

Фото з відкритих джерел

Раніше ми розповідали, що переселенка з Донецька Анастасія Закревська відкрила у Дніпрі два кафе

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: