Skip to content

Як проходить підготовка бійців 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади

Покровський напрямок залишається головною мішенню для ворожих сил

Покровський напрямок залишається головною мішенню для ворожих сил. Незважаючи на значну концентрацію російських військ, наші захисники, зокрема воїни 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади, мужньо стримують ворожі атаки. Навіть під час інтенсивних боїв десантники знаходять час для додаткових тренувань, розуміючи, що кожна година, проведена на полігоні, може врятувати життя як їх самих, так і поранених побратимів. Як проходить підготовка військових – читайте в матеріалі «Наше місто» з посиланням на Дніпро Оперативний.

Кажучи про ситуацію на Покровському напрямку, боєць 25-ї бригади Кай підкреслює її складність, але запевняє, що підрозділ повністю контролює ситуацію. Десантники міцно тримають оборону, незважаючи на незначні ворожі просування на деяких ділянках. Навіть у короткі перерви між боями військові продовжують тренуватися, аби бути готовими до будь-яких викликів.

Цього разу військові відпрацьовували особливий вид десантування, який не передбачає використання парашутів. Така техніка необхідна для виконання бойових завдань у складних умовах лісистої місцевості, куди не можуть дістатися інші повітряні судна.

Автор фото: Ірина Шевченко

Раніше ми писали, у Дніпрі готують до роботи мобільну лабораторію, яка буде вимірювати ризики військового забруднення внаслідок ракетних атак.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: