Skip to content

Дніпропетровська філія «Газмережі» зробила важливу заяву щодо передачі показань лічильників газу

Ксенія Куземко

Днепропетровский филиал «Газмережи» сделал важное заявление о передаче показаний счетчиков газа

Газорозподільна компанія Дніпропетровської області звертається до споживачів природного газу з нагадуванням про необхідність щомісячної передачі показників лічильника. Ця процедура, яка займає всього кілька хвилин, дозволяє забезпечити точні розрахунки спожитого газу та уникнути будь-яких незручностей при оплаті. Оптимальний період для передачі показників – з 1 по 5 число кожного місяця. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на Дніпропетровську філію «Газмережі».

Дніпропетровська філія «Газмережі», як Оператор газорозподільної системи, відповідає за баланс природного газу в області (крім м. Дніпро та м. Кривий Ріг). Для цього у компанії є розгалужена система приладів обліку та обробки показань лічильників. Аби передати актуальні обсяги спожитого блакитного палива, клієнти компанії можуть скористатися мультифункціональним особистим кабінетом «Газмережі».

Якщо споживачі передають показання через мультифункціональний сервіс my.grmu.com.ua і користуються комп’ютером — кнопка «Передати показання» знаходиться у верхньому куті зліва біля кнопки «Оплатити». На смартфоні дану опцію слід шукати справа у верхньому куті екрану.

Якщо ж споживачі Дніпропетровщини не мають доступу до комп’ютера чи смартфона, передати показання можна через контакт-центр ГК «Нафтогаз України» за номерами:

  • 066-300-2-888;
  • 098-300-2-888;
  • 093-300-2-888;
  • 057-708-01-87;
  • 056-747-36-35.

Раніше ми писали, велике відключення газу у серпні в Дніпрі та Дніпровському районі: всі адреси.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: