Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ У Дніпрі відкрили унікальний безпековий простір

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

У Дніпрі відкрили безпековий безбар’єрний простір. Тут діти з батьками можуть отримати знання, консультації, допомогу та освіту. Такий простір охоплює безліч питань – від того, як надати допомогу дитині з епілепсією, до інформації про безпеку дорожнього руху та поводження з мінно-вибуховими предметами. З дітьми займатиметься мультидисциплінарна команда – педагоги, лікарі, поліцейські, рятувальники та психологи, передає Наше Місто”.

Є тут навіть і своя чарівна каніс-терапевтка! Сенсорні кімнати відпочинку, інклюзивні тренажери, смуга перешкод, імітація побутової пожежі та безліч інтерактивних цікавинок! У цьому просторі можна провести не одну годину. А ось така пухнаста працівниця Люсі не залишає байдужими нікого з відвідувачів. Зарплатню така працівниця отримує смаколиками.

Саме за підтримки італійського уряду, ОНН та обласної військової адміністрації цей проект став можливим. Створення таких центрів– це доступна освіта для всіх. Це і є безбар’єрність. Аби всі учні були рівні. І з особливими освітніми потребами, і ті, хто їх не має. І це повійно важливо сьогодні коли українські діти, які не виїхали за кордон мають дитинство, яке нерозривно пов’язане з війною

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: