Site icon Наше Місто

Соцзахист, медицина та гуманітарна підтримка: Дніпро продовжить допомагати бахмутянам

Соцзахист, медицина та гуманітарна підтримка: Дніпро продовжить допомагати бахмутянам

Дніпро – прифронтове місто, яку стало одним із найбільших центрів для внутрішньо переміщених осіб в Україні. Крім цивільних, місто прийняло десятки адміністративних установ, які евакуювалися з тимчасово окупованих територій. З метою посилення підтримки жителів Бахмута, Дніпро підписав декларацію про солідарність з його військовою адміністрацією. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на міську владу Дніпра.

«Уже до підписання цього меморандуму Дніпро допомагав людям, які виїхали до нас з Бахмута. Зараз це буде новий поштовх нашого співробітництва. Це наш прямий обовʼязок. Ми єдина країна і повинні допомагати всім, хто опинився у скрутному становищі. Дніпро завжди був взірцем допомоги. І ми й надалі залишатимемося ним для всієї країни», — наголосив мер Дніпра Борис Філатов.

Станом на зараз, у Дніпрі та області проживає понад 8,5 тис. переселенців з Бахмута.

«Вдячний меру Борису Філатову за співпрацю та підписання цієї угоди. Розглянули низку питань — гуманітарної, соціальної, юридичної, медичної (підтримки, — ред.) та інших. Тут у нас первинна та вторинна медична допомога, тут у нас офіс, хаб. І дуже багато бахмутян, які проживають, працюють та сподіваються, що вернуться у рідну домівку, на рідну вулицю, в рідне місто — сталевий Бахмут», — підкреслив голова Бахмутської МВА Олексій Рева.

Раніше ми писали, міськрада Дніпра обирає законні процедури, як це зупинити: Борис Філатов про останні перейменування.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version